Vlăsceanu, Nyerges & Partners au asistat Econergy cu o altă achiziție notabilă a unui proiect fotovoltaic de 87 MWp, situat în Părău, județul Brașov

23 nov. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 63

Vlăsceanu, Nyerges & Partners au asistat Econergy în construirea portofoliului lor deosebit de proiecte regenerabile în România: un proiect fotovoltaic substanțial de 87 MWp, aflat în faza de dezvoltare, situat în Părău, județul Brașov (mult „dorit” pe piața din România de profil), a fost finalizat.

Lucrările de construire vor începe în prima jumătate a anului viitor. Împreună cu proiectul Rătești (cu o capacitate previzionată de 153 MWp), a cărui finalizare a avut loc în urmă cu mai puțin de trei săptămâni, proiectul Părău vine să susțină atingerea țintei de 1,5 GW planificate de Econergy în România.

 

„A fost o negociere complexă, având ca partener contractual un dezvoltator experimentat. Pe parte juridică, complexitatea proiectului a provenit din urmărirea evoluției proiectului (fiind un proiect având originile în cadrul primului val de proiecte de regenerabile). Echipa de proiect a avut abilitatea de a direcționa negocierile spre rezultatul dorit, astfel încât putem sărbători acum finalizarea a încă unui proiect superb de energie curată!”, a spus Daniel Vlăsceanu, partener coordonator în cadrul Vlăsceanu, Nyerges & Asociații.

Vlăsceanu, Nyerges & Partners au asistat Econergy cu o altă achiziție notabilă a unui proiect fotovoltaic de 87 MWp, situat în Părău, județul Brașov was last modified: noiembrie 23rd, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter