Oportunitate pentru o vizită de studiu la sediul Oficiului European de Brevete pentru judecătorii specializați în proprietate intelectuală

6 aug. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1174

Despre

  • Unde: Sediul Oficiului European de Brevete
  • Când: 13-15 octombrie 2015
  • Termen limită: 31 august 2015

INM informează cu privire la organizarea, de către Academia Oficiului European de Brevete, a unei vizite de studiu la Oficiul European de Brevete (EPO) pentru judecătorii români specializați în soluționarea cauzelor de proprietate intelectuală (în mod special brevete) sau care urmează să soluționeze astfel de cauze.

Vizita de studiu se va desfășura în perioada 13-15 octombrie 2015, la sediul EPO din München (Germania). Magistrații interesați sunt rugați să consulte pagina acestui eveniment de pe site-ul EPO, la următoarea adresă.

Menționăm faptul că limba de lucru va fi limba engleză.

Înscrierea în procedura de selecție se va face online, direct pe pagina evenimentului, selecția finală urmând a fi realizată de organizatori. Codul de autorizare pentru accesarea formularului de înscriere este JV02eb2015.

Termenul-limită de înscriere este 31 august 2015.

Obiectivul acestei vizite de studiu este de a ajunge la o înțelegere mai bună a sistemului european de brevetare, a principiilor acordării brevetelor, precum și a parcursului unui brevet până în stadiul procedurii de apel.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Pentru informații suplimentare, persoana de contact pentru acest eveniment din partea INM este dna. Nadia-Simona Țăran, personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor, tel. 021.40.76.264, e-mail [email protected].

Consultați sursa informației, anunțul publicat de INM (www.inm-lex.ro).

Oportunitate pentru o vizită de studiu la sediul Oficiului European de Brevete pentru judecătorii specializați în proprietate intelectuală was last modified: august 6th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter