Vizita conducerii Cassa Forense în România

17 nov. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 651

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cu prilejul vizitei domniilor Nunzio Luciano, Președintele Cassa Forense și Valter Militi, Vicepreședintele Cassa Forense, din data de 13 octombrie 2016 la Casa de Asigurări a Avocațior din România, aceștia au acordat următorul interviu pentru Universul Juridic:

👍Vezi și: Întâlnire italo-română la Casa de Asigurări a Avocaților din România

👍Vezi și: Interviu cu Av. Nunzio LUCIANO, președintele casei de asigurări a avocaților din Italia, „Cassa Forense”, și cu Av. Valter MILITI, vicepreședintele acesteia

Vizita conducerii Cassa Forense în România was last modified: noiembrie 17th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter