Ne abatem de la structura de a sta în bancă și a fi atent la seminarii și la cursuri

14 sept. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1098
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Universul Juridic: Am înțeles că ești la început de mandat ca președinte ELSA. Care sunt planurile care urmează?

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Adelin Frandeș: Pentru anul acesta în care voi avea eu mandatul, plănuiesc să îmbunătățesc calitatea evenimentelor. Am avut evenimente foarte bune anul trecut și vreau să continue acest fenomen și, mai mult, să ne facem vizibili, atât pe plan local, cât și pe plan național.

Universul Juridic: Care ar fi principalele impedimente pe care crezi că le-ai putea avea în atingerea acestor țeluri?

Adelin Frandeș: Principalul eveniment pe care-l văd este faptul că suntem o organizație tânără și la nivel local lumea nu este încă obișnuită cu ideea de ELSA.

Universul Juridic: Discutam mai înainte despre faptul că sunteți una dintre cele mai tinere filiale ale ELSA. A fost asta o piedică în calea relației voastre cu celelalte filiale ELSA?

Adelin Frandeș: Nu, chiar mai mult, am fost foarte bine primiți în rețeaua ELSA România. Cred că ne-am și impus prin proiectele noastre și am fost foarte apreciați.

Universul Juridic: Poți descrie pe scurt care este relația voastră cu ELSA România?

Adelin Frandeș: În principiu, cu colegii noștri din celelalte grupuri locale, o relație la bază de prietenie, care a crescut într-o relație de profesionalism în cadrul colaborărilor în legătură cu evenimentele noastre.

Universul Juridic: Cât de important este felul în care îți alegi echipa pentru a-ți atinge țelurile?

Adelin Frandeș: Este foarte important să ai o echipă bine închegată, să le cunoști atât punctele forte cât și cele slabe, ca să ne putem sprijini unul pe altul.

Universul Juridic: Care este diferența între viața de student și viața de student elsac?

Adelin Frandeș: Viața de student elsac este un plus pentru viața de student. Ne abatem de la structura de a sta în bancă și a fi atent la seminarii și la cursuri. Noi oferim un plus studenților de a îmbina lucrurile teoretice pe care le învață la cursuri, să le aplice în modalități practice prin activitățile noastre

Ne abatem de la structura de a sta în bancă și a fi atent la seminarii și la cursuri was last modified: septembrie 14th, 2016 by Adelin Frandeș
Conferintele Video Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter