Valentin Truțan: Ordinul Consilierilor Juridici din România a demonstrat și demonstrează în continuare calitatea de profesioniști ai dreptului în susținerea fundamentului încrederii societății în justiție prin aportul lor profesional

26 iul. 2017
4 voturi, medie: 4,00 din 54 voturi, medie: 4,00 din 54 voturi, medie: 4,00 din 54 voturi, medie: 4,00 din 54 voturi, medie: 4,00 din 5 (4 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1610
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Valentin Truțan: Înainte de toate țin să mulțumesc în mod expres pentru invitația făcută, atât Universului Juridic, cât și Uniunii Juriștilor din România. Invitație pe care o onorăm cu plăcere de fiecare dată.

Stimate doamne, stimați domni, stimați colaboratori instituționali, stimați invitați! Am onoarea de a participa în calitate de președinte al Ordinului Consilierilor Juridici din România la acest eveniment important închinat Justiției și slujitorilor acesteia, printre care amintim: magistrații, notarii, consilierii juridici reprezentați la acest eveniment prin Ordinul Consilierilor Juridici din România, executorii judecătorești, avocații, experții judiciar, grefierii, personalul auxiliar al instanțelor de judecată și al instituțiilor de profil din Justiție și alții.

Ordinul Consilierilor Juridici din România a demonstrat și demonstrează în continuare calitatea de profesioniști ai dreptului în susținerea fundamentului încrederii societății în justiție prin aportul lor profesional. Cu această ocazie, reiterăm poziția Ordinului Consilierilor Juridici din România, cel mai mare corp profesional de juriști din România. Țin să punctez acest aspect: la ora actuală consilierii juridici reprezintă cel mai mare corp profesional al juriștilor, care asigură un standard profesional și deontologic ridicat, prin consolidarea unui corp profesional autentic, ce are, printre altele, și scopul susținerii înfăptuirii unui act de justiție într-un cadru de normalitate, prin asigurarea unui climat social civilizat, climat care să reflecte supremația legii, dezvoltând o corectitudine în relația dintre stat și cetățean.

Justiția este un sistem perfectibil și antevorbitorii mei au făcut trimitere la acest aspect, motiv pentru care noi, Ordinul Consilierilor Juridici din România, facem demersuri permanente pentru îmbunătățirea actului de justiție, cât și pentru încrederea cetățenilor în sistemul de justiție. Nu este ușor. Viața ne-a demonstrat în nenumărate rânduri că se produc și nedreptăți – le știm și le simțim cu toții. Însă, prin înțelepciune, rațiune și echilibru, ne luptăm pentru îmbunătățirea justiției. Unul din principiile care stau la baza Ordinului Consilierilor Juridici din România este respectă ca să fii respectat – sens în care am militat în permanență pentru respectarea celorlalte profesii juridice și a instituțiilor din marea familie juridică, pentru asigurarea unui sistem civilizat și de colaborare cu acestea, așteptând, în același timp, respectul cuvenit față de Ordinul Consilierilor Juridici din România din partea celorlalte profesii juridice și a instituțiilor de profil din Justiție.

Ordinul Consilierilor Juridici din România transmite pe această cale un mesaj de respect și responsabilitate față de toți slujitorii Justiției, cu ocazia evenimentului dedicat Zilei Justiției. Închei prin a spune că Ordinul Consilierilor Juridici din România, reprezentat prin subsemnatul, transmite tuturor invitaților și marii familii juridice cele mai bune urări de realizări și împliniri profesionale, de susținere a proiectelor dumneavoastră pentru dezvoltarea corpurilor profesionale, de îmbunătățire a actelor de justiție, a sistemului de justiție și un sincer la mulți ani! Vă mulțumesc.

Valentin Truțan: Ordinul Consilierilor Juridici din România a demonstrat și demonstrează în continuare calitatea de profesioniști ai dreptului în susținerea fundamentului încrederii societății în justiție prin aportul lor profesional was last modified: iulie 26th, 2017 by Valentin Truțan

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter