[UPDATE: Tabelul cu rezultatele obţinute de candidaţi, după prima etapă a concursului de admitere la INM] INM. Concurs de admitere la Institutul Național al Magistraturii în perioada 17 septembrie 2019 – 28 februarie 2020

10 feb. 2020
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1.941

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 10 Februarie 2020: Tabelul cu rezultatele obținute de candidați, după prima etapă a concursului de admitere la INM

Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii a publicat un anunț cu privire la tabelul cu rezultatele obținute de candidați, după prima etapă a concursului de admitere la INM, auditori de justiție și personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor, în cadrul concursului de admitere la Institutul Național al Magistraturii în perioada 17 septembrie 2019-28 februarie 2020.

 

 

Pentru a accesa rezultatele din  tabelul cu rezultatele obținute de candidați, după prima etapă a concursului de admitere la INM, auditori de justiție, vă rugăm să apăsați aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 6 Februarie 2020: Tabel cu rezultatele obținute de candidați după soluționarea contestațiilor

Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii a publicat un anunț cu privire la tabelul cu rezultatele obținute de candidați după soluționarea contestațiilor, în cadrul concursului de admitere la Institutul Național al Magistraturii în perioada 17 septembrie 2019-28 februarie 2020.

 

Pentru a accesa rezultatele obținute de candidați, după soluționarea contestațiilor, la proba scrisă de verificare a cunoștințelor juridice, teoretice și practice – auditori de justiție, vă rugăm să apăsați aici.

Pentru a accesa rezultatele obținute de candidați, după soluționarea contestațiilor, la proba scrisă de verificare a cunoștințelor juridice, teoretice și practice – personal asimilat judecătorilor și procurorilor, vă rugăm să apăsați aici.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

 


Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), prin Hotărârea din 17 septembrie 2019, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat organizarea concursului de admitere la Institutul Național al Magistraturii,  în perioada septembrie 2019 – februarie 2020, în condițiile OUG nr. 7/2019, Legii nr. 303/2004 și ale Regulamentului privind concursul de admitere și examenul de absolvire a Institutului Național al Magistraturii, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 91/2019, după cum urmează:

– 17 noiembrie 2019 – probă scrisă eliminatorie, tip grilă, de verificare a cunoștințelor juridice la următoarele materii: drept civil, drept procesual civil, drept penal și drept procesual penal;

– 7 decembrie  2019 – probă scrisă de verificare a cunoștințelor juridice la  drept civil și drept procesual civil;

– 8 decembrie 2019 -probă scrisă de verificare a cunoștințelor juridice la drept penal, drept procesual penal;

–  11 – 27 februarie 2020 – susținerea interviului.

Concursul se va organiza pentru ocuparea a 300 de locuri de auditori de justiție – INM, (dintre care 200 de locuri sunt alocate pentru ocuparea funcției de judecător și 100 pentru ocuparea funcției de procuror) și pentru ocuparea a 7 posturi vacante de personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor, astfel:

– 2 posturi în cadrul INM;

– 1 post  la Biroul juridic al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție;

– 1 post la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată si Terorism;

– 2 posturi la Agenția Natională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate;

– 1 post la Serviciului Juridic din cadrul Direcției Naționale de Probațiune;

La finalizarea primului an de studii auditorii de justiție vor opta, în ordinea mediilor și în raport cu numărul posturilor, pentru funcția de judecător sau procuror, conform dispozițiilor art. 4 din OUG 7/2019.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

[UPDATE: Tabelul cu rezultatele obținute de candidați, după prima etapă a concursului de admitere la INM] INM. Concurs de admitere la Institutul Național al Magistraturii în perioada 17 septembrie 2019 – 28 februarie 2020 was last modified: februarie 10th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter