[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru judecători din 5 iunie 2019

6 iun. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 158

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Ordinea de zi soluționată

Potrivit site-ului oficial, a fost publicată soluționarea ordinii de zi aferentă ședinței Secției pentru judecători care s-a desfășurat în data de 5 iunie 2019.

A inceput campania „Back to Office” pe UJmag.ro!

Astfel, au fost hotărâte următoarele aspecte:

– Organizarea concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, conform calendarului de desfășurare a concursului prevăzut în anexa 1;

– Componența Comisiei de organizare a concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție din perioada iunie – noiembrie 2019.

Atașăm, în continuare, și formatul pdf al documentului redactat:

Sursa informației

 


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a dat publicității ordinea de zi aferentă ședinței Secției pentru judecători din data de 5 iunie 2019.

O să enumerăm, în continuare, principalul punct de interes al acestei ședințe:

– Propunerea de organizare a unui concurs de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Sursa informației

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru judecători din 5 iunie 2019 was last modified: iunie 5th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter