[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ordinea de zi a ședinței din 12 aprilie 2019 (Secția pentru procurori)

15 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 157

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro), în ședința din 12 aprilie 2019, CSM – secția pentru procurori a luat următoarele hotărâri:

– a aprobat organizarea concursului sau examenului pentru numirea procurorilor în funcții de conducere la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale și judecătorii, precum și a calendarului de desfășurare a concursului propus în anexa nr. 1 din cuprinsul notei direcției de specialitate;

Biblioteca Universul Juridic Sintact

– a stabilit posturile de conducere vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror și prim procuror adjunct la parchetele de pe lângă curți de apel, tribunale și judecătorii, ce urmează a fi scoase la concurs (anexa 2), cu includerea funcțiilor de conducere vacante până la data de 15 iulie 2019, inclusiv;

– a aprobat tematica și bibliografia concursului/examenului prevăzută în anexa nr. 3 la nota direcției de specialitate;

– a desemnat în calitate de președinte al comisiei de organizare a concursului pe secretarul general adjunct al Consiliului Superior al Magistraturii.

Sursa informației


Așa cum rezultă dintr-un comunicat publicat pe site-ul oficial (www.csm1909.ro), pe ordinea de zi a ședinței din 12 aprilie 2019, se află următoarea lucrare:

– Organizarea concursului/examenului pentru ocuparea funcțiilor de conducere la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii.

Sursa informației

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ordinea de zi a ședinței din 12 aprilie 2019 (Secția pentru procurori) was last modified: aprilie 15th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter