[UPDATE: Lista candidațiilor care întrunesc condițiile legale de participare la concursul] Concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, organizat în perioada 1 martie 2019 – 23 aprilie 2019

13 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 63

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 13 martie 2019: Lista candidațiilor care întrunesc condițiile legale de participare la concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, organizat în perioada 1 martie 2019 – 23 aprilie 2019

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), la data de 13 martie 2019, s-a publicat lista candidațiilor care întrunesc condițiile legale de participare la concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, organizat în perioada 1 martie 2019 – 23 aprilie 2019.

Totodată, candidații respinși în urma verificării condițiilor legale de participare la concurs au un termen de 24 de ore, de la data publicării anunțului, pentru a formula contestații la CSM (personal sau prin fax).

Pentru a vedea lista candidațiilor care întrunesc condițiile legale de participare la concursul, vă rugăm vizitați site-ul oficial (www.csm1909.ro).

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm.ro), la data de 1 martie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității un anunț cu privire la concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, organizat în perioada 1 martie 2019 – 23 aprilie 2019.

Concursul este organizat de CSM pentru ocuparea unui număr de 31 posturi de procuror, după cum urmează:

– 10 posturi la Structura centrală, din care 1 post în cadrul Serviciului pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiuni de corupție săvârșite de militari;

– 21 de posturi la serviciile teritoriale, astfel:

– Serviciul teritorial Alba Iulia — 1 post,

– Serviciul teritorial Brașov – 2 posturi

– Serviciul teritorial Craiova — 4 posturi.

– Serviciul teritorial Galați — 1 post,

– Serviciul teritorial Oradea — 3 posturi,

– Serviciul teritorial Pitești — 3 posturi,

– Serviciul teritorial Ploiești — 5 posturi,

– Serviciul teritorial Târgu-Mureș — 1 post.

– Serviciul teritorial Timișoara — 1 post.

 

La concurs se pot înscrie procurorii care indeplinesc cumulativ condițiile prevăzute de art. 87 alin. (2) din Legea nr. 304/2004 rep., cu modificările și completările ulterioare si de art. 3 din Metodologia privind procedura de concurs pentru numirea procurorilor din cadrul DNA, aprobată prin Hotărârea Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii nr. 722 din 20 noiembrie 2018, modificată prin Hotărârea Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii nr. 122 din 28 februarie 2019, respectiv:

a) să nu fi fost sanctionați disciplinar;

b) să aibă o bună pregătire profesională;

c) să aibă o conduită morală ireproșabilă:

d) să aibă cel putin 10 ani vechime în functia de procuror sau judecător:

Concursul constă în următoarele probe:

– un interviu:

– o probă având ca obiect evaluarea a 5 rechizitorii sau a altor acte profesionale alese aleatoriu, precum și a altor acte întocmite de candidați și considerate relevante de aceștia, din ultimii 5 ani de activitate.

Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul oficial (www.csm1909.ro).

[UPDATE: Lista candidațiilor care întrunesc condițiile legale de participare la concursul] Concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, organizat în perioada 1 martie 2019 – 23 aprilie 2019 was last modified: martie 13th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter