[Update: Lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concurs] CSM. Concursul pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul DNA

13 feb. 2020
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 163

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 12 februarie 2020: Lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concurs

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concurs,  pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), organizat în perioada 23 ianuarie-27 martie 2020.

 

Pentru mai multe detalii, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației


Update 23 ianuarie 2020: Calendarul detaliat al concursului

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat un anunț privind calendarul detaliat al concursului, pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, organizat în perioada 23 ianuarie-27 martie 2020.

 

Pentru mai multe detalii, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat un anunț privind desfășurarea concursului pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, organizat în perioada 23 ianuarie – 27 martie 2020.

 

Pentru mai multe detalii, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației

[Update: Lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concurs] CSM. Concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul DNA was last modified: februarie 13th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter