UNNPR solicită MFP un punct de vedere cu privire la neplata impozitului pe venitul din transferul bunurilor din patrimoniul personal în aplicarea Legii dării în plată

18 mai 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 816
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

👍Vezi și: Darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligațiilor asumate prin credite (Legea nr. 77/2016 – a fost publicată)

Având în vedere impactul social al Legii nr. 77/2016 privind darea în plăți a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligațiilor asumate prin credite, precum și dezbaterile existente în spațiul public cu privire la neplata impozitului pe venitul din transferul bunurilor din patrimoniul personal în aplicarea acestei legi, Uniunea Naționala a Notarilor Publici din România a solicitat Ministerului Finanțelor Publice un punct de vedere cu privire la obligativitatea plății de către transmițător a acestui impozit la încheierea actelor de dare în plată, în condițiile Legii nr. 77/2016.

Răspunsul Ministerului Finanțelor va fi adus de îndată la cunoștința tuturor notarilor publici în vederea aplicării în mod unitar a prevederilor legale.

Sursa informației

👍Vezi și: Gheorghe Piperea despre darea în plată: „În momentul în care cineva efectuează darea în plată, se stinge datoria, inclusiv datoria față de acel colector de creanțe”

UNNPR solicită MFP un punct de vedere cu privire la neplata impozitului pe venitul din transferul bunurilor din patrimoniul personal în aplicarea Legii dării în plată was last modified: mai 17th, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter