UNNPR. Reuniunile Instituționale ale Uniunii Internaționale a Notariatului – aniversarea a 70 de ani de la înființarea organizației internaționale reprezentative a notariatelor de drept latin

21 sept. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 467

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit celor publicate pe site-ul oficial (www.uniuneanotarilor.ro), Uniunea Națională a Notarilor Publici din România anunță faptul că Reuniunile Instituționale ale Uniunii Internaționale a Notariatului (UINL) marchează, în această toamnă, aniversarea a 70 de ani de la înființarea organizației internaționale reprezentative a notariatelor de drept latin.

Astfel, orașul Buenos Aires găzduiește, în perioada 29 septembrie – 2 octombrie a.c., Reuniunile Instituționale ale Uniunii Internaționale a Notariatului, eveniment organizat de către Uniunea Internațională a Notariatului (UINL).

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Reprezentanții celor 87 de notariate membre ale organizației vor dezbate, în cadrul comisiilor și grupurilor de lucru, teme de larg interes pentru profesia notarială, dintre care amintim: cooperare notarială internațională, securitate socială notarială, drepturile omului, deontologie profesională, formare profesională, parteneriatul UINL cu organismele internaționale, noile tehnologii, combaterea spălării banilor, actul autentic etc.

Totodată, în aceeași perioadă vor avea loc și Consiliul de Direcție al UINL, Consiliul General al UINL și Adunarea Notariatelor membre UINL.

UINL este o organizație internațională non-guvernamentală care promovează, coordonează și dezvoltă funcția și activitatea notarială din statele membre. Înființată în anul 1948, organizația reunea inițial notariatele din 19 state membre, pentru ca în prezent să numere 87 de organizații notariale din întreaga lume, printre care: 22 dintre cele 28 state membre ale Uniunii Europene și 15 dintre cele 19 state membre G20, expresie a expansiunii sistemului juridic european.

Sursa informației

UNNPR. Reuniunile Instituționale ale Uniunii Internaționale a Notariatului – aniversarea a 70 de ani de la înființarea organizației internaționale reprezentative a notariatelor de drept latin was last modified: septembrie 21st, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter