UNNPR. O nouă serie de notari publici a depus jurământul de intrare în profesie

23 ian. 2019
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
3.153 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat, Ministerul Justiției a găzduit, în data de 21 ianuarie a.c., ceremonia de depunere a jurământului de către notarii publici care au promovat examenul de definitivat destinat notarilor stagiari, precum și notarii publici care au fost admiși la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de notar public de către persoanele care au exercitat cel puțin 6 ani în funcții de specialitate juridică, organizate de Institutul Notarial Român, în perioada 16-19 octombrie 2018.

Vezi și Participarea ministrului justiției la ceremonia de depunere a jurământului de către notarii publici

Jurământul a fost depus în fața ministrului justiției, domnul prof. univ. dr. Tudorel Toader, într-un cadru solemn la care au fost prezenți domnul notar public dr. Dumitru Viorel Mănescu – președintele Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România și domnul dr. Nicolae-Liviu Popa – secretar de stat în cadrul Ministerului Justiției.

În urma examenului și a concursului organizate de către Institutul Notarial Român, au dobândit calitatea de notar public 55 de persoane, care au depus jurământul în conformitate cu dispozițiile art. 39 din Legea notarilor publici și a activității notariale nr. 36/1995, republicată.

Sursa informației

UNNPR. O nouă serie de notari publici a depus jurământul de intrare în profesie was last modified: ianuarie 23rd, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter