UNNPR: concurs de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică

23 dec. 2014
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3185

Despre

  • Ordinul ministrului justiției nr. 3756/C/21.10.2014
  • Concurs de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică
  • 24 și 26 februarie 2015

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul UNNPR a fost publicat un anunț privind organizarea concursului de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică până la data concursului pentru ocuparea posturilor aprobate prin Ordinul ministrului justiției nr. 3756/C/21.10.2014.

Concursul este organizat de INR, la solicitarea Consiliului UNNPR, în zilele de 24 și 26 februarie 2015.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Locurile pentru care se organizează concursul de admitere sunt evidențiate pe Camere ale Notarilor Publici, pe județe, pe circumscripții judecătorești și pe localități. Detalii cu privire la acestea puteți găsi aici.

 

UNNPR: concurs de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică was last modified: decembrie 23rd, 2014 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter