UNNPR. Ceremonia de depunere a jurământului de către 43 de notari publici

5 aug. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 49

Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a informat că, în data de 4 august 2022, Ministerul Justiției a găzduit ceremonia de depunere a jurământului de către 43 de notari publici admiși în profesie.

Jurământul a fost depus în fața secretarului de stat din Ministerul Justiției, domnul George Cătălin Șerban și în prezența domnului Ion Marin, notar public, vicepreședinte al Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România.

(Copyright: freeepik.com)

 

Sursa informației

 

Vezi și UNNPR. Notarii publici nu au competențe în stabilirea valorii impozabile a clădirilor și terenurilor acoperite de acestea

UNNPR. Ceremonia de depunere a jurământului de către 43 de notari publici was last modified: august 5th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.