Universul Juridic recrutează consultant vânzări prin telefon

11 ian. 2023
Vizualizari: 1658
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Dacă dorești să faci parte dintr-o echipă tânără, orientată către rezultate și care să vândă cu succes produsele companiei, suntem aici!

♦ Candidatul ideal

Cunoștințe solide de Office 365 (Excel, Word, Outlook, Teams);

Experiență în utilizarea unei aplicații/soluții de tip CRM (Customer Relationship Management); reprezintă un avantaj Softul Mediatel;

Experiență relaționare și comunicare clienți;

Abilități de lucru în vânzări sau marketing (reprezintă un avantaj);

Spontaneitate, capacitatea de a gestiona optim situațiile conflictuale;

Spirit de echipă, punctualitate;

Dorință de perfecționare continuă în domeniul vânzărilor și relațiilor cu clienții;

Bune abilități de comunicare (în exprimarea scrisă și verbală);

Studii medii/superioare.

Descrierea jobului

Apelarea zilnică a unui portofoliu de clienți pentru vânzarea produselor și serviciilor companiei; follow-up; culegere de feed-back;

Asistența, gestionarea și consilierea clienților;

Identificarea și rezolvarea promptă a nevoilor clienților;

Operarea în CRM;

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Transmiterea de oferte pe e-mail, actualizarea informațiilor în baza de date, abonarea și reabonarea pentru servicii;

Analiza, extragerea sau crearea de baze de date;

Generarea de rapoarte detaliate, specifice;

Atingerea targetului lunar de vânzări.

Ce oferim

Contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată; pachet salarial format din salariu fix, bonusuri lunare în funcție de rezultate (grilă de bonusare), tichete de masă, prime cu diferite ocazii; echipament de lucru (laptop, cască);

Training-uri specializate, ședințe de vânzări și întâlniri cu toată echipa;
Oportunitatea de a lucra într-o echipă tânără;

Posibilitatea de a evolua profesional, în cadrul unui Grup editorial de prestigiu, aflat în proces de permanentă dezvoltare și extindere;

Spațiu de lucru central, situat în imediata apropiere a mall-ului Afi Palace Cotroceni (posibilitate de a lucra full remote sau hybrid).

Rugăm candidații interesați să trimită un CV actualizat la adresa de e-mail recrutare@universuljuridic.ro, menționând postul pentru care aplică.

Disclaimer:

Stimate candidat,

Dorim să vă aducem la cunoștință că, începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR) va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. În acest context, compania noastră se angajează să vă protejeze și să vă respecte confidențialitatea datelor personale.

Dacă în urma lecturării prezentei politici ne transmiteți datele dvs (sub forma unui Curriculum Vitae) printr-unul dintre multiplele canale puse la dispoziție, înseamnă că ați fost informat în baza art. 13 din Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016, că vom colecta și prelucra datele dvs. cu caracter personal (nume, adresa de email, număr de telefon, adresă de domiciliu, etc.) cu scopul desfășurării procesului de recrutare și selecție inițiat de către reprezentanții companiei și că v-ați acordat consimțământul pentru acestea.

Subliniem faptul că vom utiliza aceste date numai în scopul pentru care au fost solicitate, respectiv pentru finalizarea procesului de recrutare. În acest sens, pe baza datelor și informațiilor pe care ni le furnizați în mod benevol și pentru care avem acordul dvs de analiză, urmărim să determinăm dacă sunteți sau nu un candidat potrivit pentru posturile vacante din cadrul companiei, precum și pentru a vă contacta cu o propunere, în vederea stabilirii unui interviu sau cu scopul de a vă solicita / furniza informații suplimentare legate de oferta noastră. Menționăm că nu vom furniza niciunei terțe părți informațiile puse la dispoziție de dvs, cu excepțiile prevăzute de dispozițiile legale.

În cadrul companiei noastre recrutarea se realizează intern și prin urmare informația nu părăsește limitele fizice și digitale ale acesteia. În interiorul companiei, persoanele expuse la aceste date sunt membrii departamentului de resurse umane (responsabili ai zonei de recrutare); managerii departamentelor cu locuri de muncă vacante, din cadrul companiei, persoane ce joacă rol de factor de analiză și decizie în procesul de recrutare. Ca măsură de protecție, întreg personalul implicat în acest proces este instruit corespunzător în materie de protecția datelor și înțelege riscul compromiterii.

De asemenea, este foarte important pentru noi ca dvs să cunoașteți faptul că aveți în orice moment dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a solicita ștergerea datelor și dreptul de opoziție.

Pentru oricare din motivele de mai sus precum și pentru a vă exercita drepturile garantate de legea privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă rugăm să vă adresați responsabilului pe partea de protecție a datelor din cadrul companiei noastre, prin intermediul adresei de e-mail gdpr@universuljuridic.ro.

Universul Juridic recrutează consultant vânzări prin telefon was last modified: ianuarie 13th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.