Universul Juridic oferă oportunități de expunere avocaților în contextul Alegerilor Baroului București

15 sept. 2023
Vizualizari: 472

25. Av. Gabriel Minea

(…) De ce la Comisia de disciplină, de ce cenzor al Baroului București?

Pentru că până să fiu avocat, am activat ceva ani într-un sistem militar, ca ofițer SPP având ca principală atribuție protecția demnitarilor României. Pentru că am avut mulți oameni în subordine, am fost iubit și respectat de ei și alături de ei. Pentru că știu ce înseamnă disciplina mai bine ca oricine, rigorile fiindu-mi bine cunoscute față de cele mai sus arătate (…).

Vezi materialul integral: https://www.universuljuridic.ro/candidatura-domnului-gabriel-minea-la-demnitatea-de-membru-in-comisia-de-disciplina-si-cenzor-al-baroului-bucuresti/

24. Av. Maria Stroe

(…) În calitate de candidat la alegerile din septembrie 2023 pentru demnitatea de Decan și consilier în cadrul Baroului București, avocat STROE Maria, membră a Baroului București din 2001, vă prezint obiectivele și propunerile mele electorale, pentru a înfăptui împreună profesia de avocat, în cele mai bune condiții și la nivelul standardelor Europene (…).

Vezi materialul integral: https://www.universuljuridic.ro/candidatura-doamnei-maria-stroe-la-demnitatea-de-decan-si-consilier-in-cadrul-baroului-bucuresti/

23. Av. George Moloman

(…) Sunt Doctor în Științe juridice sub îndrumarea domnului profesor Liviu Stănciulescu încă din anul 2010. Am absolvit cursurile Colegiului Național de Apărare în anul 2010 și un Master în Drept Penal în anul 2006 în cadrul Universității Nicolae Titulescu sub coordonarea domnului Prof. dr. Ion Neagu.

Pe lângă experiența profesională dobândită în cadrul exercitării profesiei în ultimii 4 ani, am desfășurat cu onoare, demnitate, interes și implicare un mandat de Consilier, atât în cadrul Uniunii Naționale a Barourilor din România, cât și în cadrul Baroului București (…).

Vezi materialul integral: https://www.universuljuridic.ro/candidatura-domnului-george-moloman-la-demnitatea-de-consilier-in-cadrul-consiliului-baroului-bucuresti/

22. Interviu: Oana Ijdelea, avocat, Baroul București, canditat la Consiliul Baroului București

21. Interviu: Maria Marcu, avocat, Baroul București, candidat la demnitățile în profesia de avocat – femeia Decan, Consilier, Cenzor și Casa de Asigurari a avocaților – consilier și cenzor

20. Interviu: Mihuț Gabriela Gyongy, avocat doctor, Baroul București, candidat Consiliul Baroului București si Comisia de Disciplină, Baroul București

19. Av. Lorena Chirilă

(…) În considerarea și a principiului „nimic nu se schimbă dacă nimic nu se schimbă”, vă invit ca, indiferent care sunt opțiunile voastre, să vă implicați activ atât în votarea noii conduceri a Baroului, cât și în desfășurarea evenimentelor viitoare, profesionale și socio-culturale, menite să contureze o comunitate unită a avocaților din cadrul Baroului București.

Candidatura mea se regăsește la ordinea 22 pe listele de vot și le mulțumesc cu modestie celor care mă susțin, apreciază și votează (…).

Vezi materialul integral: https://www.universuljuridic.ro/candidatura-doamnei-lorena-chirila-la-demnitatea-de-consilier-al-baroului-bucuresti/

18. Interviu: Mihai Drăgan, avocat, Baroul București, candidat Consiliul Baroului București

17. Av. Flavia Teodosiu:

(…) Alături de echipa Baroului București și a UNBR, am contribuit la majorarea onorariilor din oficiu, la modificările legislative esențiale pentru profesie. Nu în ultimul rând, datorită eforturilor echipei, accesul cu telefoane mobile, tablete și laptop-uri în incintele organelor de urmărire penală este posibil. De asemenea, includerea avocaților în categoria beneficiarilor de indemnizații pe perioada pandemiei, reglementarea posibilității atestării specimenului de semnătura și a declarațiilor privind spălarea banilor, introducerea votului electronic, posibilitatea obținerii rapide, online, a datelor de stare civilă necesare reprezentării/asistării clienților, precum și reglementarea decontării cheltuielilor de transport în cadrul asistenței din oficiu a devenit posibile datorită eforturilor acestei echipe (…).

Vezi materialul integral: https://www.universuljuridic.ro/candidatura-doamnei-flavia-teodosiu-la-demnitatea-de-consilier-al-baroului-bucuresti/

16. Av. Claudia-Elena Mardare:

Numele meu este Claudia-Elena Mardare, sunt absolventă a Facultății de Drept a Universității București, promoția 1998. Candidez, pentru prima dată,  la demnitatea de Consilier al Baroului București.

Sunt avocat din iunie 1999, deci de 24 de ani. Profesia de avocat a fost unica mea opțiune de profesie juridică. Anterior am fost cadru medical (1987-1999).

Sunt  avocat pledant, atât în cauze civile, cât și penale (…).

Vezi materialul integral: https://www.universuljuridic.ro/candidatura-doamnei-claudia-elena-mardare-la-demnitatea-de-consilier-al-baroului-bucuresti/

15. Dialog electoral Cluj / București:
Av. Dan Cherteș (Baroul Cluj) / Av. Silvana Racoviceanu (Baroul București)

14. Interviu: Ionascu Teodora, avocat, Baroul București, candidat Consiliul Baroului București

13. Av. Lavrin-Ioan Covaci:

(…) Cred într-o bună comunicare cu întreg corpul profesional, cât și în media. Cred că Baroul București trebuie să dezvolte un departament de comunicare care să cuprindă specialiști din domeniu și cred că vocea avocaților trebuie să se facă auzită în Cetate.

Cred ca este bine sa menținem și activități extraprofesionale, de socializare, sportive (…)

Vezi materialul integral: https://www.universuljuridic.ro/candidatura-domnului-lavrin-ioan-covaci-pentru-consiliul-baroului-bucuresti/

12. Av. Julia Zorkoczy:

(…) după un mandat de patru ani în Consiliul de Administrație al Filialei București-Ilfov a CAA – pe care mi l-ați acordat în toamna anului 2019 și pentru care vă mulțumesc, am decis să vă cer din nou votul pentru un nou mandat.

Consider că activitatea pe care am desfășurat-o în mandatul 2019-2023 a contribuit la buna funcționare a Consiliului de administrație al Filialei, reușind, împreună cu colegii din actualul consiliu, în special cu domnul avocat Florin Petroșel și domnul avocat Mihail Ciobanu, să finalizăm o parte din proiectele importante ale Filialei (…)

Vezi materialul integral: https://www.universuljuridic.ro/candidatura-doamnei-julia-zorkoczy-la-demnitatea-de-membru-in-consiliul-de-administratie-al-filialei-bucuresti-ilfov-a-caa/

11. Av. dr. ȘTEFAN NAUBAUER:

De ce candidez la Decanat?

Pentru că împreună am devenit o Voce ascultată, o Forță ce demonstrează, fără teamă, că poate să treacă peste dificultăți aparent insurmontabile și să rescrie scorul „meciurilor jucate”.

Pentru că ne unește aceeași Voință puternică, ce nu poate fi reprimată.

Pentru a readuce Baroului București, cât mai curând, respectul cuvenit!

Cine sunt? (…)

Vezi materialul integral: https://www.universuljuridic.ro/impreuna-am-devenit-o-voce-ascultata-o-forta-ce-demonstreaza-fara-teama-ca-poate-sa-treaca-peste-dificultati-aparent-insurmontabile-si-sa-rescrie-scorul-meciurilor-jucate/

10. Interviu: Claudia Elena Mardare, avocat, Baroul București, candidat Consiliul Baroului București

9. Interviu: Mihaela Olaru, avocat, Baroul București, candidat Consiliul Baroului București

8. Interviu: Bogdan Grosu, avocat, Baroul București, candidat Consiliul Baroului București

7. Interviu: Lorena Chirila, avocat, Baroul București, candidat Consiliul Baroului București

6. Interviu: Lavrin Covaci, consilier, UNBR , candidat Consiliul Baroului București

5. Materialul transmis de dl av. IONEL STAN a fost eliminat ca urmare a politicii editoriale asumate de Grupul Universul Juridic și a Condițiilor de publicare, care precizează următoarele:

Textele care conțin atitudini critice trebuie să respecte întru totul regulile unei polemici civilizate. Nu vor fi publicate materiale ce conțin referiri la persoana „adversarului”, la caracterul, temperamentul sau trecutul acestuia, ori cuprind etichetări fundate pe apartenența sa la o anumită școală de gândire, clasă socială, organizație socială, profesională, culturală, politică, religioasă ori de altă natură.

Condițiile de publicare sunt precizate în disclaimerul nostru: https://www.universuljuridic.ro/conditii-de-publicare/.

4. Interviu: Gabriel Minea, avocat, Baroul București, candidat Comisa de Disciplină, Baroul București

3. Interviu: Mihai Tanasescu, consilier, Baroul București, candidat Consiliul Baroului București

2. Interviu: Ion Dragne, decan Baroul București

1. Interviu: Daniel Fenechiu, prodecan Baroul București, candidat decan, Baroul București

Cu ocazia alegerilor pentru organele de conducere ale Baroului București, suntem încântați să vă anunțăm că Universul Juridic dorește să ofere sprijinul său prin intermediul unor inițiative menite să faciliteze comunicarea și expunerea punctelor de vedere și programele candidaților. În acest sens, vă prezentăm următoarele oportunități:

1. Studio Live Video la sediul Editurii: Pentru a spori transparența și accesibilitatea, Universul Juridic va organiza un studio special pentru transmiterea mesajelor în format Live Video de la sediul nostru. Această inițiativă va oferi candidaților posibilitatea de a interacționa în timp real cu colegii și de a-și exprima punctele de vedere într-un format Live video.

2. Platforme de Socializare: Vom disemina mesajele prin intermediul rețelelor de socializare, asigurând astfel că informațiile importante ajung la un număr cât mai mare de colegi interesați.

3. Platformă de Comunicare prin intermediul Portalului universuljuridic.ro: Punem la dispoziția avocaților din Baroul București platforma noastră online, Portalul universuljuridic.ro, pentru a vă ajuta să comunicați cu colegii avocați Într-un spațiu alocat exclusiv candidaților oferim posibilitatea publicării de puncte de vedere, mesaje și programe.

Pentru candidații interesați de expunerea punctelor de vedere:
Cei care doresc să beneficieze de aceste oportunități sunt încurajați să completeze formularul următor pentru efectuarea unei programări: Click aici

Vă încurajăm să profitați de aceste facilități pentru a vă face vocea auzită și pentru a împărtăși ideile și planurile cu colegii dumneavoastră. Universul Juridic apreciază că aducerea laolaltă a opiniilor și perspectivelor diverse este esențială pentru promovarea unei comunități juridice puternice.

 

Universul Juridic oferă oportunități de expunere avocaților în contextul Alegerilor Baroului București was last modified: septembrie 15th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: