Universul Juridic anunță lansarea, la 10 februarie 2021, a unui nou proiect online – biblioteca juridică virtuală BIBLIOLEX

18 dec. 2020
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1818

BIBLIOLEX este rezultatul unei îndelungate experiențe în domeniul cărții tipărite, combinată cu cea oferită de prezența și implicarea în mediul juridic online.

Vastul nostru portofoliu de cărți și reviste de specialitate, precum și colaborarea cu unii dintre cei mai apreciați autori din România oferă un conțint complet și de calitate, menit să vă ofere informațiile de care aveți nevoie în cel mai facil mod pentru dumneavoastră: acces nelimitat de pe orice dispozitiv și de oriunde vă aflați.

BIBLIOLEX este un produs conceput cu scopul de a susține profesiile juridice cu publicații moderne care acoperă toate ramurile de drept. Modulele care alcătuiesc această bibliotecă virtuală vor fi dedicate atât profesioniștilor din toate domeniile juridice, cât și mediului academic, profesori și studenți deopotrivă. Astfel, veți putea alege dintre modulele noastre pe cel care se potrivește cel mai bine specializării sau necesităților dumneavoastră.

În cadrul modulelor veți avea acces la titlurile publicate de Editura Universul Juridic din următoarele colecții:

♦ Legislație consolidată (standard și premium)

♦ Legi comentate/adnotate

♦ Coduri comentate/adnotate

♦ Tratate

♦ Cursuri universitare

♦ Teze de doctorat

♦ Monografii

♦ Jurisprudență comentată/adnotată

♦ Formulare

♦ Reviste

Toate modulele sunt permanent îmbogățite cu cele mai noi titluri, ediții și numere de revistă.

Avem convingerea că BIBLIOLEX va deveni un ajutor de nădejde și un instrument nelipsit în profesia dumneavoastră.

Universul Juridic anunță lansarea, la 10 februarie 2021, a unui nou proiect online – biblioteca juridică virtuală BIBLIOLEX was last modified: februarie 10th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter