Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” – Premiul pentru contribuția la formarea, dezvoltarea, transmiterea și difuzarea valorilor culturale ale României

16 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 377

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cristian Pavel: Cel de-al treilea premiu al categoriei Instituții este decernat Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”. Este un Premiu decernat pentru contribuția la formarea, dezvoltarea, transmiterea și difuzarea valorilor culturale ale României. Vă rog să poftiți în față domnule Matei Branea, lector universitar doctor și prorector al UNATC. Felicitări!

Matei Branea: Mulțumim frumos pentru că primim acest premiu și mie mi se pare, la fel, foarte important că se întâmplă această întâlnire și noi, ca formatori de autori în cinematografie și teatru, vedem foarte clar cât de multă nevoie au studenții noștri de susținere și, cred că de o popularizare a ceea ce înseamnă drepturile de autor. Eu am beneficiat de acest lucru când eram student și de atunci am fost foarte atent când am semnat fiecare contract. Chiar primele pe care le-am semnat, am știut că sunt alea greșite, că trebuia să cedez totul, dar… așa e, nu contează, e doar un contract, vedem noi după aia. 20 de ani mai târziu sper că au dat faliment toți și nu mai am probleme cu drepturile de autor, pentru că altfel sigur o să coste. Mulțumesc frumos!

Cristian Pavel: Felicitări, succes!

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” – Premiul pentru contribuția la formarea, dezvoltarea, transmiterea și difuzarea valorilor culturale ale României was last modified: aprilie 16th, 2019 by Matei Branea
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter