Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu reia cursurile în sistem mixt

21 dec. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 71

Începând cu data de 17 ianuarie 2022, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu va relua desfășurarea activităților didactice cu participare în sistem „mixt”, așa cum se prevede în scenariul al doilea reglementat de Ordinul MEC/MS nr. 5338/1082/01.10.2021.

Astfel, toate activitățile didactice se vor desfășura prin participarea fizică a tuturor studenților/cursanților aflați la ciclurile universitare de licență și master și toate formele de învățământ, conform programului de desfășurare a acestora, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.

De asemenea, acest scenariu de organizare și desfășurare a activității didactice va fi actualizat în funcție de cazurile confirmate de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV2 apărute în cadrul unei grupe de studiu.

În vederea consultării planului integral de măsuri, vă invităm să accesați următorul link.

 

Sursa informației

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

(Copyright foto: freepik)

 

📱VEZI ȘI UNIVERSITATEA „LUCIAN BLAGA” DIN SIBIU ESTE LIDER NAȚIONAL ÎN COMPETIȚIA ERASMUS+ PARTENERIATE PENTRU COOPERARE 2021

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu reia cursurile în sistem mixt was last modified: decembrie 21st, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter