Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Prima ediție a „WiDS Datathon” va avea loc pe 5 februarie 2022

18 ian. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 114

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu anunță că, în data de 5 februarie 2022, România va fi gazda primei ediții a „WiDS Datathon”, eveniment derulat sub egida Stanford-Women in Data Science, ce încurajează îmbunătățirea performanțelor și abilităților din domeniul Data Science.

Astfel, organizați în echipe de maxim patru persoane, în care cel puțin jumătate din fiecare echipă să fie de gen feminin, participanții sunt provocați să-și folosească creativitatea și abilitățile de Data Science pentru a construi, testa și explora soluții pentru o temă de studiu cu impact social, pe baza unor seturi de date puse la dispoziție de către Stanford University, Harvard University, MIT Laboratory și Berkeley Laboratory.

Potrivit comunicatului, preînscrierea este deschisă până pe 30 ianuarie 2022 și se poate realiza utilizând linkul pus la dispoziție de organizatori.

Universitatea „Lucian Blaga” mai informează că participarea la WiDS Datathon 2022 ar putea fi un bun prilej de testare a propriilor capacități analitice și de lucru în echipă, dar și o oportunitate de a afla mai multe despre Data Science, un domeniu cu potențial ridicat de dezvoltare în România, care poate maximiza șansele la obținerea unui job de top.

Nu în ultimul rând, menționăm că Datathon-ul pentru participanții din Sibiu se va organiza la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

Vezi și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu continuă programul „PRE-universitate/PRO-universitate”, dedicat elevilor de liceu

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Prima ediție a „WiDS Datathon” va avea loc pe 5 februarie 2022 was last modified: ianuarie 18th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter