Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Peste 500 de studenți vor beneficia de tablete noi și echipamente IT

21 ian. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 117

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu anunță că a început distribuirea către studenți a tabletelor achiziționate în cadrul proiectului „Soluții digitale pentru creșterea participării studenților și îmbunătățirea calității procesului de predare online”.

Astfel, studenții care îndeplinesc criteriile de acordare a burselor sociale și/sau a burselor sociale ocazionale vor primi din partea ULBS tablete și vor avea acces și la alte echipamente IT pentru a putea participa la cursurile și seminarele facultăților din cadrul ULBS.

Potrivit comunicatului, peste 500 de studenți vor beneficia de tablete, având asigurat, totodată, accesul gratuit la internet, pe o perioadă de maxim 24 de luni.

ULBS mai informează că cele nouă facultăți ale universității vor fi dotate cu 24 de laptopuri, 21 de table interactive LED și 21 de sisteme web pentru videoconferință, care vor permite îmbunătățirea și optimizarea activității didactice.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

Vezi și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Prima ediție a „WiDS Datathon” va avea loc pe 5 februarie 2022

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Peste 500 de studenți vor beneficia de tablete noi și echipamente IT was last modified: ianuarie 21st, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter