Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu anunță noul mecanism de evaluare a activității didactice și de cercetare

22 dec. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 79

În vederea efectuării unei evaluări a cadrelor didactice și de cercetare, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a aprobat Grila de evaluare a activității didactice și științifice (GRADIS).

Astfel, GRADIS are drept obiective oferirea unui echilibru între activitățile didactice și cele de cercetare, ca și între indicatorii generali și aceia specifici anumitor domenii, precum și diferențierea activităților cu caracter uzual de acelea care ar putea fi considerate ca având un caracter de excelență.

De asemenea, GRADIS dorește să înlocuiască obligativitatea de a atinge anumite punctaje minimale și sancționarea cadrelor didactice care nu le ating cu promovarea unei culturi organizaționale bazate pe binele și pe interesul comun și cu o mai clară stimulare a activităților de excelență.

Acest nou mecanism de evaluare va intra în vigoare începând cu data de 1 ianuarie 2022 (pe componenta de cercetare), respectiv cu anul universitar 2022/2023 (pe componenta didactică).

 

Sursa informației

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

(Copyright foto: freepik)

 

VEZI ȘI UNIVERSITATEA „LUCIAN BLAGA” DIN SIBIU REIA CURSURILE ÎN SISTEM MIXT

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu anunță noul mecanism de evaluare a activității didactice și de cercetare was last modified: decembrie 22nd, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter