Uniunea Națională a Notarilor Publici: A-XII-a ediție a Zilei Profesiilor Liberale

31 oct. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 152

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.uniuneanotarilor.ro), Uniunea Națională a Notarilor Publici a emis un comunicat prin care anunță organizarea evenimentului „Ziua Profesiilor Liberale”, eveniment sărbătorit anual în data de 5 noiembrie și aflat acum la a-XII-a ediție.

Conform comunicatului, practicanții profesiilor liberale contribuie la asigurarea a aproximativ 500 de mii de locuri de muncă, aducând o creștere vieții politice, economice și administrative, atât la nivel național, cât și la nivel european.

În ceea ce privește notariatul român, există 2500 de notari publici activi și circa 10 mii de locuri de muncă destinate organizării activității profesionale a acestora. Uniunea Națională a Notarilor Publici mai transmite că profesia de notar este una dintre cele mai importante din profesiile liberale, datorită complexității sarcinilor ce revin spre executare.

În același timp, Uniunea Națională a Notarilor Publici și UPLR anunță că „Ziua Profesiilor Liberale” va avea loc la Sala Panoramic a Hotelului Marshal Garden din Calea Dorobanților nr. 50B, Sector 1, București. Tematica va cuprinde aspecte legate de „Profesiile liberale și interesul public”, care punctează rolul și importanța profesiilor liberale pentru societate, precum și contextul în care membrii acestora își desfășoară activitatea în vederea realizării binelui public. Participanții trebuie să aibă în vedere că lucrările vor începe la ora 09:30 și se vor încheia la ora 13:30.

 

Pentru a accesa întreg anunțul, urmați, vă rugăm, sursa informației sau apăsați aici pentru a vizualiza comunicatul emis de UPLR.

 

Sursa informației

 

Uniunea Națională a Notarilor Publici: A-XII-a ediție a Zilei Profesiilor Liberale was last modified: octombrie 31st, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter