Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a primit vizita Asociației Studenților în Drept București

13 dec. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 618

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit celor publicate pe site-ul oficial (www.executori.ro), în cursul zilei de joi, 6 decembrie 2018, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a primit vizita Asociației Studenților în Drept.

În acest context, 15 studenți ai Facultății de Drept a Universității București, din diferiți ani de studiu, au vizitat sediul UNEJ, în cadrul unei ediții a proiectului „Insights” al asociației. Scopul proiectului este să faciliteze studenților posibilitatea de a cunoaște care este mecanismul intern al unor instituții de interes național, schimbând astfel accentul de pe teorie pe practică.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Totodată, studenții au fost interesați de rolul Uniunii în cadrul profesiei, de activitatea desfășurată în cadrul acesteia, de modul de organizare și colaborarea cu alte instituții publice sau private.

În cadrul întâlnirii cu președintele UNEJ, domnul executor judecătoresc Marius Iacob Morari, studenții facultății de drept au putut afla informații legate de rolul executorului judecătoresc în rândul profesiilor juridice și au primit răspunsuri la întrebări legate de modalitățile de dobândire a calității de executor judecătoresc, provocări, dificultăți și satisfacții în exercitarea funcției de executor judecătoresc.

De asemenea, conducerea UNEJ a apreciat inițiativa Asociației Studenților în Drept ca fiind una deosebit de utilă, arătându-și disponibilitatea unor viitoare colaborări.

Sursa informației

Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a primit vizita Asociației Studenților în Drept București was last modified: decembrie 13th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter