Eveniment Uniunea Juriștilor din România aniversează Ziua Justiției

30       0

Uniunea Juriștilor din România aniversează Ziua Justiției 📅 27 iunie 2024 Uniunea Juriștilor din România aniversează Ziua Justiției

Data 27 iunie 2024
Locația Biblioteca Centrală Universitară ,, Carol I”, din București

În acest an, Uniunea Juriștilor din România aniversează Ziua Justiției, joi 27 iunie, începând cu orele 15.00, printr-o dezbaterea științifică cu tema ,,Statul de drept între realitate și deziderat!”, care va avea loc la Biblioteca Centrală Universitară ,, Carol I”, din București. Cu această ocazie vor participa juriști, reprezentanți ai organizațiilor profesionale ale magistraților, avocaților, notarilor, executorilor judecătorești, consilierilor juridici și invitați din partea Academiei Române, Administrației Prezidențiale, Curții Constituționale, Înaltei Curți de Casație și Justiție, Legislativului, Executivului, principalelor instanțe judecătorești, precum și personalități ale culturii românești.  


Invitatul de onoare al evenimentului este Doamna Judecator dr.  Corina-Alina Corbu, președinte, Înalta Curte de Casație și Justiție.

Cu acest prilej va fi lansat nr 7 al revistei de informare și cultură juridică „Palatul de Justiție”.

Dezbaterea „ Statul de drept între realitate și deziderat!”, va fi transmisă on-line pe portalul www.universuljuridic.ro și pe Facebook, pe pagina proprie a evenimentului. Accesul este liber in format ONLINE, iar prezenta fizică este doar pe bază de invitație, evenimentul fiind unul cu circuit închis.

Partener media al acestui eveniment este grupul editorial Universul Juridic.

*Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc. De asemenea, aceste inregistrari/clipuri/fotografii vor putea fi preluate si de catre partenerii contractuali si/sau media ai Universul Juridic SRL cu diseminare pe retele de socializare, posturi tv, site-uri proprii, clipuri promo, etc.

Uniunea Juriștilor din România aniversează Ziua Justiției was last modified: iunie 11th, 2024 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: