Unele discuții și propuneri de lege ferenda în legătură cu termenul în care se poate exercita completarea hotărârii judecătorești

27 nov. 2018
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 748
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Unele discuții și propuneri de lege ferenda în legătură cu termenul în care se poate exercita completarea hotărârii judecătorești was last modified: noiembrie 26th, 2018 by Verginel Lozneanu

Vă recomandăm:

Despre autori:

Verginel Lozneanu

Verginel Lozneanu

Este profesor universitar doctor la disciplina Drept procesual civil, Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, și preşedintele Consiliului Teritorial al Corpului Naţional al Poliţiştilor din cadrul Academiei de Poliţie.
A mai scris:
Vlad Barbu

Vlad Barbu

Este profesor universitar în cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza" și director adjunct al Direcției de Informare și Relații Publice din cadrul Ministerului Administrației și Internelor.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter