UNEJ. Participarea Uniunii la reuniunea Comisiilor juridice ale Senatului României și a Parlamentului Republicii Moldova

23 ian. 2023
Vizualizari: 187

Uniunea Națională ale Executorilor Judecătorești din România (UNEJ) informează despre participarea Uniunii la reuniunea Comisiilor juridice ale Senatului României și a Parlamentului Republicii Moldova, organizată în contextul colaborării instituționale între cele două țări, în perioada 19-22 ianuarie 2023, la Pitești.

În cadrul acestei reuniuni, în data de 20 ianuarie 2023, a avut loc o ședință la care au fost invitați profesioniști din mediul juridic.

Participanții au analizat colaborarea structurilor parlamentare, a profesiilor juridice din cele două țări și implicarea acestora în diferite proiecte de interes pentru societatea civilă.

Președintele interimar al UNEJ a afirmat disponibilitatea executorilor judecătorești de a colabora cu puterea legislativă și instituțiile statului și a scos în evidență colaborarea excelentă dintre executorii judecătorești din România și cei din Republica Moldova.

În acest sens, domnul executor judecătoresc a amintit protocolul de colaborare semnat între cele două profesii în anul 2017 (în cadrul Forumului România-Republica Moldova în domeniul justiției) și ultima activitate desfășurată în comun, respectiv schimbul de experiență dintre membrii Colegiului Disciplinar al UNEJ Moldova și cei ai Comisiei Superioare de Disciplină din cadrul UNEJ România, care a avut loc în data de 11 ianuarie 2023, în București, la sediul UNEJ.

Sursa informației

Vezi și UNEJ. Schimb de experiență dintre UNEJ și Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești din Republica Moldova (11 ianuarie 2023)

 

UNEJ. Participarea Uniunii la reuniunea Comisiilor juridice ale Senatului României și a Parlamentului Republicii Moldova was last modified: ianuarie 23rd, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: