UNEJ. Organizarea cursurilor de instruire pentru personalul de specialitate și auxiliar angajat

19 aug. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 449

Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești (UNEJ) a publicat pe site-ul oficial (www.executori.ro) un comunicat privind organizarea, în calitate de beneficiar al proiectului „Îmbunătățirea accesului la justiție prin dezvoltarea și aplicarea de politici și instrumente noi în activitatea de executare silită”, în lunile septembrie și octombrie, a opt sesiuni de instruire, pentru personalul de specialitate și auxiliar angajat contractual, în utilizarea sistemului IT integrat (REPES, RUAA, RGD, TEJ, SAE).

Astfel, practicienii vor acumula cunoștințe și deprinderi specifice domeniului de executare silită, pornind de la elementele importante ale publicației de vânzare, ca act procedural obligatoriu întocmit de executorul judecătoresc.

Sesiunile de instruire se vor derula online, iar practicienii se vor putea înscrie prin completarea formularului de înscriere, care poate fi accesat aici.

De asemenea, calendarul evenimentelor poate fi vizualizat aici, iar curricula evenimentelor aici.

UNEJ. Organizarea cursurilor de instruire pentru personalul de specialitate și auxiliar angajat was last modified: august 19th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter