[UPDATE: Concluzii] UNEJ. Convocarea Congresului Ordinar – 2020

9 nov. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 425

Update 6 noiembrie 2020: Concluzii

Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești (UNEJ) a publicat pe site-ul oficial (www.executori.ro) concluziile în urma dezbaterilor din cadrul Congresului anual al UNEJ, din data de 6 noiembrie 2020.

Astfel, reprezentanții celor 15 Camere teritoriale ale executorilor judecătorești au analizat situația actuală a profesiei și provocările pe care le-au întâmpinat în ultima perioadă, în contextul epidemiei de COVID-19, precum și activitățile care trebuie întreprinse în viitor.

Totodată, au fost dezbătute și analizate rapoartele de activitate ale Uniunii și structurilor specializate și au fost aprobate bugetele UNEJ și ale entităților înființate în cadrul acesteia.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești (UNEJ) a publicat pe site-ul oficial (www.executori.ro) decizia   Consiliului UNEJ, în temeiul art. 29 alin. (4) și al art. 30 alin. (1) din Legea nr. 188/2000 privind executorii judecătorești, de a convoca Congresul anual al UNEJ, în data de 6 noiembrie 2020, la ora 10:00.

De asemenea, Consiliul a luat decizia, având în vedere contextul  epidemiologic actual, de a organiza cel de-al XX-lea Congres exclusiv în mediul online, pentru protejarea tuturor persoanelor implicate.

Pentru detalii suplimentare, puteți accesa sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și UNEJ. Modificare calendar activități

[UPDATE: Concluzii] UNEJ. Convocarea Congresului Ordinar – 2020 was last modified: noiembrie 9th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter