[UPDATE: Rezultatele finale] UNEJ. Concursul pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta

19 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 753

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 19 iulie 2019: Rezultatele finale

Potrivit site-ului final (www.executori.ro), UNEJ a publicat rezultatele finale obținute de către candidați la concursul pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta.

Rezultatele pot fi accesate aici.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Sursa informației


Update 11 iulie 2019: Rezultatele în urma soluționării contestațiilor

Potrivit site-ului oficial (www.executori.ro), a fost publicat tabelul cu rezultatele obținute de candidați în urma soluționării contestațiilor.

Acest tabel poate fi accesat aici.

De asemenea, se menționează faptul că rezultatele finale obținute la concursurile și examenele care au avut loc în zilele de 27 și 28 iunie 2019 cuprinzând candidații admiși și respinși urmează a fi publicate pe site-ul Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești și pe cel al Ministerului Justiției, după validarea acestora în cadrul ședinței Consiliului Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești care va avea loc joi, 18 iunie 2019, ora 10.00.

Ocuparea posturilor se va face, în ordinea mediilor, în funcție de opțiunile exprimate în cererea de înscriere.

Sursa informației


Update 1 iulie 2019: Rezultatele obținute de candidați

Potrivit site-ului oficial (www.executori.ro), au fost publicate rezultatele obținute de candidații înscriși la concursul pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta.

Rezultatele pot fi accesate aici.

Candidații nemulțumiți pot face contestație, până joi, 04.07.2019, inclusiv.

Contestațiile se depun la Camera executorilor judecătorești unde s-a depus cererea de înscriere la concurs sau examen.

Sursa informației

 

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Update 27 iunie 2019: Repartizarea candidaților

Potrivit site-ului oficial (www.executori.ro), a fost publicată repartizarea candidaților înscrși la concursul pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta.

Pentru a le accesa, vă rugăm să accesați aici.

 

Sursa informației


Update 24 iunie 2019: Rezultatele obținute în urma verificării dosarelor de înscriere

Potrivit site-ului oficial (www.executori), au fost publicate rezultatele obținute de candidații înscriși la concursul pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta, în urma verificării dosarelor de participare.

Rezultatele pot fi accesate aici.

Sursa informației

 


Potrivit site-ului oficial, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești, sub coordonarea și controlul Ministerului Justiției, organizează în data de 27 iunie 2019, concursul de schimbare a sediilor birourilor executorilor judecătorești dintr-o circumscripție în alta.

Concursul este organizat conform OMJ nr. 3939/C/16.10.2018 privind actualizarea numărului posturilor de executori judecătorești pentru anul 2018, modificat prin OMJ nr. 2041/C/22.04.2019.

Data limită de înscriere este 6 iunie 2019.

Taxa de înscriere este de 3.000 de lei și se va achita după cum urmează:

– 20% din cuantumul taxei, respectiv suma de 600 de lei în contul Camerei unde urmează să se depună cererea de înscriere;
– 80% din cuantumul taxei, respectiv suma de 2400 de lei se va achita în oricare dintre conturile U.N.E.J: RO84 BRDE 441S V922 1004 4410 – B.R.D. Șincai, RO98 BREL 0002 0010 6873 0101 – Libra Bank Nerva Traian, cu mențiunea „taxă schimbare sediu 2019”.

Cu privire la tematica aferentă pregătirii pentru examen, vă rugăm să consultați următorul link: Tematica.

Sursa informației

[UPDATE: Rezultatele finale] UNEJ. Concursul pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta was last modified: iulie 19th, 2019 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter