UNEJ. Concursul de schimbare a sediilor birourilor executorilor judecătorești dintr-o circumscripție în alta – 19 noiembrie 2021

7 oct. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 181

Pe pagina oficială (www.executori.ro), Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a anunțat organizarea concursului de schimbare a sediilor birourilor executorilor judecătorești dintr-o circumscripție în alta, în data de 19 noiembrie 2021, ora 15:00, în București.

Astfel, termenul-limită de înscriere este 29 octombrie 2021, inclusiv.

Totodată, în cererea de înscriere, executori judecătorești vor menționa, în ordinea preferinței, circumscripțiile pentru care optează, având în vedere următoarele posturi vacante:

− 3 posturi în circumscripția judecătoriei Cluj-Napoca (Camera Executorilor Judecătorești Cluj);

− 1 post în circumscripția judecătoriei Galați (Camera Executorilor Judecătorești Galați).

De asemenea, dosarul de înscriere va conține, în ordinea enumerării, următoarele documente:

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

− Cerere de înscriere, în original;

− Acord cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, anexă la cererea de înscriere, în original;

− Dovada plății taxei de înscriere, în original;

− Alte documente relevante (pentru departajarea candidaților în conformitate cu dispozițiile art. 36 alin. (1) din Regulamentul de punere în aplicare a Legii nr. 188/2000).

Tematica poate fi vizualizată aici.

Pentru mai multe detalii privind cererea de înscriere și modelul de declarație, vă invităm să consultați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și UNEJ. Admitere în profesie pentru executorii judecătorești stagiari – 2021

UNEJ. Concursul de schimbare a sediilor birourilor executorilor judecătorești dintr-o circumscripție în alta – 19 noiembrie 2021 was last modified: octombrie 7th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter