UNEJ. Ceremonia de depunere a jurământului de către executorii judecătorești intrați în profesie

13 mart. 2018
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1195

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat, la data de 12 martie 2018, la sediul Ministerului Justiției situat în București, str. Apolodor nr. 17, Sector 5, a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către executorii judecătorești intrați în profesie ca urmare a promovării examenelor și concursurilor organizate de către Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești în cursul lunii noiembrie a anului trecut.

GALA LADY LAWYER, ediția a VI-a

Astfel, la eveniment au participat domnul Tudorel Toader, ministrul justiției, domnul Nicolae Liviu Popa, secretar de stat și domnul executor judecătoresc Stelian-Emil Dincă, vicepreședintele Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești.

Cu această ocazie, domnul Tudorel Toader a felicitat executorii judecătorești nou intrați în profesie. În cuvântul adresat acestora, ministrul justiției a subliniat importanța socială deosebită pe care o prezintă profesia de executor judecătoresc, reiterând, astfel, necesitatea modificării legislației specifice acestei profesii. În acest sens, domnia sa a precizat faptul că proiectul de modificare și completare a Legii nr. 188/2000 privind executorii judecătorești aflat în prezent în analiza Ministerului Justiției va fi supus dezbaterii publice în perioada următoare.

(Sursa foto)

La finalul evenimentului, ministrul justiției a urat fiecărui executor judecătoresc succes în activitate.

De asemenea, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești le urează bun venit în profesia de executor judecătoresc următorilor executori judecătorești:

Nr. crt.NumeCircumscriptieCEJ
1.Pintilie IuliaOrăștieAlba Iulia
2.Marin Daniel VasileSibiuAlba Iulia
3.Văduva AdrianSibiuAlba Iulia
4.Bîndilă IonelaBucureștiBucurești
5.Căliman-Habet EmanuelBucureștiBucurești
6.Drăgan Florina-LăcrămioaraBucureștiBucurești
7.Nicuț Sanda-SimonaCraiovaCraiova
8.Firu Marian-DragoșVânju MareCraiova
9.Hitruc IonuțIașiIași
10.Niță Rica-IrinaIașiIași
11.Vezeteu Diana-ElizaIașiIași

Sursa informației

UNEJ. Ceremonia de depunere a jurământului de către executorii judecătorești intrați în profesie was last modified: martie 13th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter