UNEJ. Admitere în profesie pentru executorii judecătorești stagiari – 2021

7 oct. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
1.723 views

Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești, sub coordonarea și controlul Ministerului Justiției, organizează concursul sau examenul de admitere în profesie pentru executorii judecătorești stagiari, în data de 18 noiembrie 2021, ora 9:00, în București.

De asemenea, cu cel puțin 10 zile înainte de data concursului sau examenului va fi stabilită și comunicată adresa exactă a desfășurării acestuia.

Data limită de înscriere este 28 octombrie 2021, inclusiv.

Dosarul prezentat în vederea înscrierii la concursul sau examenul de admitere în profesie pentru executorii judecătorești stagiari va conține, în ordinea enumerării, următoarele documente:

− Cerere de înscriere, în original;

− Acord cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, anexă la cererea de înscriere, în original;

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

− Act de identitate (B.I. sau C.I.) – copie certificată pentru conformitate de candidat;

− Certificat de naștere și certificat de căsătorie (unde este cazul) – copie certificată pentru conformitate de candidat;

− Diplomă de licență sau Adeverință de absolvire (pentru absolvenții cărora nu li s-a eliberat încă diploma de licență) – copie legalizată sau copie certificată pentru conformitate cu originalul de către persoana desemnată de Camera unde se depune cererea. În vederea certificării, documentul se prezintă în original, urmând a fi restituit ulterior.

− Declarație pe propria răspundere din care să reiasă că persoana care își depune candidatura are capacitate deplină de exercițiu, în original;

− Cazier judiciar, în original;

− Adeverință medicală din care să rezulte că persoana care candidează este aptă din punct de vedere medical să exercite profesia de executor judecătoresc, în original;

− Dovada plății taxei de înscriere, în original;

− Alte documente relevante (pentru departajarea candidaților în conformitate cu dispozițiile art. 36 alin. (1) din Regulamentul de punere în aplicare a Legii nr. 188/2000).

Taxa de înscriere este de 4000 de lei și se va achita:

− 20% din cuantumul taxei, respectiv suma de 800 de lei în contul Camerei unde urmează să se depună cererea de înscriere;

− 80% din cuantumul taxei, respectiv suma de 3200 de lei se va achita în oricare dintre conturile U.N.E.J: RO84 BRDE 441S V922 1004 4410 – B.R.D. Șincai, RO98 BREL 0002 0010 6873 0101 – Libra Bank Nerva Traian, cu mențiunea „taxă concurs stagiari 2021”.

Tematica poate fi vizualizată aici.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Pentru mai multe detalii privind cererea de înscriere și modelul de declarație, vă invităm să consultați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și UNEJ. Lista cuprinzând posturile vacante pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta

UNEJ. Admitere în profesie pentru executorii judecătorești stagiari – 2021 was last modified: octombrie 7th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.