[UPDATE: Rezultatele finale] UNEJ. Admitere în profesia de executor judecătoresc pentru persoanele care au exercitat timp de 3 ani funcții de specialitate juridică

19 iul. 2019
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1830

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 19 iulie 2019: Rezultatele finale

Potrivit site-ului oficial (www.executori.ro), UNEJ a publicat rezultatele finale obținute de către candidații înscriși la examenul de admitere în profesia de executor judecătoresc pentru persoanele care au exercitat timp de 3 ani funcții de specialitate juridică.

Tabelul cu rezultatele finale poate fi accesat aici.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Sursa informației


Update 11 iulie 2019: Rezultatele obținute în urma soluționării contestațiilor

Potrivit site-ului oficial (www.executori.ro), a fost publicat tabelul cu rezultatele obținute de candidați în urma soluționării contestațiilor.

Acest tabel poate fi accesat aici.

De asemenea, se menționează faptul că rezultatele finale obținute la concursurile și examenele care au avut loc în zilele de 27 și 28 iunie 2019 cuprinzând candidații admiși și respinși urmează a fi publicate pe site-ul Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești și pe cel al Ministerului Justiției, după validarea acestora în cadrul ședinței Consiliului Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești care va avea loc joi, 18 iunie 2019, ora 10:00.

Ocuparea posturilor se va face, în ordinea mediilor, în funcție de opțiunile exprimate în cererea de înscriere.

Sursa informației


Update 1 iulie 2019: Rezultatele obținute la concurs

Potrivit site-ului oficial (www.executori.ro), au fost publicate rezultatele obținute de candidații înscriși la admitere în profesia de executor judecătoresc pentru persoanele care au exercitat timp de 3 ani funcții de specialitate juridică.

Rezultatele pot fi accesate aici.

Candidații nemulțumiți pot face contestație, până joi, 04.07.2019, inclusiv.

Contestațiile se depun la Camera executorilor judecătorești unde s-a depus cererea de înscriere la concurs sau examen.

Sursa informației


Update 27 iunie 2019: Repartizarea candidaților

Potrivit site-ului oficial (www.executori.ro), a fost publicată repartizarea candidaților înscriși la examenul de admitere în profesia de executor judecătoresc pentru persoanele care au exercitat timp de 3 ani funcții de specialitate juridică.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Această repartizare este disponibilă aici.

Sursa informației


Update 24 iunie 2019: Rezultatele obținute în urma verificării dosarelor de înscriere

Potrivit site-ului oficial (www.executori.ro), au fost publicate rezultatele obținute de candidați în urma verificării dosarelor de înscriere la admiterea în profesia de executor judecătoresc pentru persoanele care au exercitat timp de 3 ani funcții de specialitate juridică.

Aceste rezultate pot fi accesate aici.

Sursa informației

 


Potrivit site-ului oficial, UNEJ organizează în data de 27 iunie 2019 examenul de  admitere în profesia de executor judecătoresc pentru persoanele care au exercitat timp de 3 ani funcții de specialitate juridică.

Data limită de înscriere este 6 iunie 2019, inclusiv. 

În vederea înscrierii, candidații trebuie să prezinte un dosar care să conțină, în ordinea enumerării, următoarele documente:

– Cerere de înscriere, în original;

– Act de identitate (B.I. sau C.I.) – copie certificată pentru conformitate de candidat;

– Certificat de naștere și certificat de căsătorie (unde este cazul) – copie certificată pentru conformitate de candidat;

– Diplomă de licență – copie legalizată sau copie certificată pentru conformitate cu originalul de către persoana desemnată de Camera unde se depune cererea. În vederea certificării, documentul se prezintă în original, urmând a fi restituit ulterior;

– Carnet de muncă, copie certificată pentru conformitate de candidat și/sau Adeverință de vechime din care să reiasă vechimea în domeniul juridic, copie certificată pentru conformitate de candidat;

– Declarație pe propria răspundere din care să reiasă că persoana care își depune candidatura are capacitate deplină de exercițiu, în original;

– Cazier judiciar, în original;

– Adeverință medicală din care să rezulte că persoana care candidează este aptă din punct de vedere medical să exercite profesia de executor judecătoresc, în original;

– Dovada plății taxei de înscriere, în original;

– Alte documente relevante (pentru departajarea candidaților în conformitate cu dispozițiile art. 36 alin. (1) din Regulamentul de punere în aplicare a Legii nr. 188/2000).

– Acordul candidatului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal conform regulamentului GDPR.

Taxa de înscriere este de 3.000 de lei și se va achita după cum urmează:

– 20% din cuantumul taxei, respectiv suma de 600 de lei în contul Camerei unde urmează să se depună cererea de înscriere;

– 80% din cuantumul taxei, respectiv suma de 2.400 de lei se va achita în oricare dintre conturile U.N.E.J: RO84 BRDE 441S V922 1004 4410 – B.R.D. Șincai, RO98 BREL 0002 0010 6873 0101 – Libra Bank Nerva Traian, cu mențiunea „taxă concurs 3 ani 2019”.

Tematica pentru concurs este disponibilă aici.

Pentru mai multe detalii, accesați sursa informației.

Sursa informației

[UPDATE: Rezultatele finale] UNEJ. Admitere în profesia de executor judecătoresc pentru persoanele care au exercitat timp de 3 ani funcții de specialitate juridică was last modified: iulie 19th, 2019 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter