UNBR. Webinar intitulat „Există un standard comun de independență și imparțialitate pentru judecători și arbitri în conformitate cu legislația europeană?”

17 feb. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 72
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit paginii oficiale (www.unbr.ro), Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) a anunțat organizarea, de către Centrul de Cooperare Judiciară, în cadrul Proiectului TRIIAL– TRust, Independence, Impartiality and Accountability of legal practitioners safeguarding the rule of law under the EU Charter, a webinar-ului intitulat „Există un standard comun de independență și imparțialitate pentru judecători și arbitri în conformitate cu legislația europeană?”, în data de 18 februarie 2021, intervalul orar 16:15-17:30 (CET), pe Zoom.

Astfel, în cadrul seminarului web vor fi luate în considerare răspunsurile teoretice și practice la întrebarea: există un standard comun de independență și imparțialitate pentru judecători și arbitri în temeiul dreptului european?

Campanie Craciun UJmag 2020

De asemenea, pentru a aborda această întrebare, vorbitorii vor compara standardul de independență și imparțialitate în cazul sistemelor judiciare naționale [Comisia împotriva Poloniei (619/18)] și a arbitrajelor sportive (Mutu și Pechstein împotriva Elveției)

Programul poate fi vizualizat aici, iar înregistrarea la webinar se poate face de către orice avocat interesat de programul și tematica propusă. Link-ul Zoom către webinar va fi furnizat după înregistrare aici.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Scrisoarea de susținere a președintelui UIA] UNBR. Punctul de vedere al Comisiei Permanente privind cererea de „apărare a independenței autorității judecătorești în ansamblul său”

UNBR. Webinar intitulat „Există un standard comun de independență și imparțialitate pentru judecători și arbitri în conformitate cu legislația europeană?” was last modified: februarie 17th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter