Barou București. Stagiu de practică pentru auditorii de justiție

25 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 287

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț care a fost publicat pe site-ul oficial al Baroului București, s-au făcut demersuri pentru asigurarea stagiaturii de practică avocațială a cursanților INM din anul al II-lea. Pentru anul curent, perioada de practică s-a stabilit a fi curprinsă între 3 – 21 septembrie 2019.

Astfel, Baroul București îi informează pe avocații care doresc să participe la acest proiect să comunice următoarele date actualizate/completate:

Monitor Dosare

– manifestarea disponibilității de a colabora în cadrul proiectului în anul 2019;

– numărul de auditori pe care acestea pot să-l primească în practica (conform regulamentului, max. 2 la un îndrumător) – îndrumător poate fi numai un avocat definitiv cu vechime în profesie de cel puțin 8 ani;

– domeniul preponderent de activitate/specializare, adresa poștală completă, nr. tel. fix/mob., nr. fax, adresa e-mail ale formelor de exercitare ale profesiei.

Informațiile vor fi comunicate până la data de 17.05.2019, la adresa de email [email protected], persoana de contact George Pandelescu.

Sursa informației

 

Barou București. Stagiu de practică pentru auditorii de justiție was last modified: aprilie 24th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter