UNBR. Scrisoarea MAE – Agent Guvernamental, în legătură cu cauza N. împotriva României, ce a fost soluţionată de CEDO

25 sept. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 345

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data de 24 septembrie 2018, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității scrisoarea MAE – Agent Guvernamental, în legătură cu cauza N. împotriva României, ce a fost soluționată de Curtea Europeană a Drepturilor Omului (Curtea/CEDO) printr-o hotărâre din data de 28 noiembrie 2017, definitivă de la data de 28 februarie 2018.

Prin această hotărâre, Curtea a constatat încălcarea dreptului reclamantului la libertate și siguranță, garantat de art. 5 din Convenția pentru apărarea drepturilor omului și libertăților fundamentale (Convenția).

Data Protection; Un an de la aplicarea GDPR în România, Ediția a VII-a

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare conținutul respectivei scrisori, astfel cum a fost publicat de către UNBR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

UNBR. Scrisoarea MAE – Agent Guvernamental, în legătură cu cauza N. împotriva României, ce a fost soluționată de CEDO was last modified: septembrie 24th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter