UNBR. Școala de vară – Universitatea din Cambridge (termen-limită: 31 mai 2018)

27 feb. 2018
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 913
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 27 februarie 2018, Uniunea Națională a Barourilor din România pune la dispoziția persoanelor interesate informații privind posibilitatea înscrierii în cadrul școlii de vară a Universității din Cambridge.

În acest context, Universitatea din Cambridge anunță cursul școlii de vară – „Metode de drept englez”, ce va avea loc în perioada 8-28 iulie 2018, în Cambridge, UK.

Tematica este introducerea aspectelor principale de drept englez și este destinat avocaților și studenților de la drept din țări al căror sistem nu se bazează pe dreptul englez.

Mai multe informații referitoare seminariile ce se vor susține în cadrul programului, inclusiv formularele de înscriere, pot fi obținute aici.

Data limită pentru depunerea candidaturilor este 31 mai 2018, iar locurile sunt oferite pe baza principiului „primul venit, primul servit”, astfel încât organizatorii recomandă transmiterea aplicațiilor cât mai devreme.

Întrebări și alte informații se pot solicita și la următoarea adresă de e-mail: [email protected]

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare adresa referitoare la programul cursurilor de vară, astfel cum a fost publicată de către UNBR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

UNBR. Școala de vară – Universitatea din Cambridge (termen-limită: 31 mai 2018) was last modified: februarie 27th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter