UNBR. Reîntrunirea Congresului Avocaților în ziua de 5 octombrie 2019

5 sept. 2019
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 196

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.unbr.ro), Uniunea Națională a Barourilor din România anunță reîntrunirea Congresului Avocaților, având în vedere dezbaterile din Comisia Permanentă a U.N.B.R. din 23 august 2019.

Astfel, aceasta se va desfășura în ziua de 5 octombrie 2019, cu începere de la ora 9,00 la sala Rondă situată la etajul 1 al Hotelului Intercontinental. Congresul se reunește în aceeași compunere, fiind constituit din membrii eligibili a participa la Congresul avocaților din 6-7 iunie 2019.

Cu privire la ordinea de zi, vom menționa în continuare punctele principale de discuție:

– Prezentarea pentru dezbatere și aprobare a raportului anual al Consiliului de Administrație al Casei de Asigurări a Avocaților (în continuare C.A.A.);

– Prezentarea spre aprobare a execuției bugetare pe anul 2018 și a proiectului de buget al C.A.A. pentru anul 2019;

– Prezentarea spre aprobare a raportului anual al Comisiei de Cenzori a C.A.A.;

– Alegerea membrilor Comisiei de Cenzori a C.A.A.

 

Sursa informației

UNBR. Reîntrunirea Congresului Avocaților în ziua de 5 octombrie 2019 was last modified: septembrie 5th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter