UNBR. Regulamentul de organizare și funcționare a Registrelor Naționale ale Avocaților Români – reguli de procedură și anexele la acestea

28 feb. 2018
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1181
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial (www.unbr.ro), în data de 27 februarie 2018, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității Hotărârea Consiliului UNBR nr. 325/17 februarie 2018 privind regulile de procedură și anexele la acestea, aferente Regulamentului de organizare și funcționare a Registrelor Naționale ale Avocaților Români prevăzute de art. 3 alin. (3) si art. 5 alin. (10) din Legea nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat.

În acest context, UNBR dorește să reamintească faptul că Regulamentul de organizare și funcționare a Registrelor Naționale ale Avocaților Români a fost aprobat prin Hotărârea Consiliului UNBR nr. 271/26 august 2017.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare conținutul celor două hotărâri ale Consiliului UNBR, astfel cum au fost publicate pe site-ul oficial:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Hotărârea Consiliului UNBR nr. 325/17 februarie 2018

Hotărârea Consiliului UNBR nr. 271/26 august 2017

Sursa informației

UNBR. Regulamentul de organizare și funcționare a Registrelor Naționale ale Avocaților Români – reguli de procedură și anexele la acestea was last modified: februarie 28th, 2018 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter