[UPDATE: Republicarea Raportului Inspecției Judiciare a CSM și a Informării transmisă Consiliului UNBR privind conținutul informărilor întocmite de barouri] UNBR. „Raportul privind colaborarea interinstituţională a instanţelor de judecată cu ceilalţi parteneri din sistemul judiciar”

25 ian. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 573

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 25 ianuarie 2018: Republicarea Raportului Inspecției Judiciare a CSM și a Informării transmisă Consiliului UNBR privind conținutul informărilor întocmite de barouri

Potrivit unui anunț din data de 23 ianuarie 2018, Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) republică Raportul Inspecției Judiciare a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), aprobat prin Hotărârea Secției pentru judecători a CSM nr. 801/27.06.2017 (www.csm1909.ro – secțiunea „Hotărâri ale Secției pentru Judecători”), și Informarea transmisă Consiliului UNBR privind conținutul informărilor întocmite de barouri la cererea Inspecției Judiciare a CSM și comunicate la UNBR, ulterior publicării Raportului Inspecției Judiciare, potrivit hotărârii Consiliului UNBR din data de 26 august 2017.

Inteligența artificială în materie penală

Totodată, UNBR menționează că, în ședința Comisiei Permanente din 19-20 ianuarie 2018, cele două materiale au stat la baza analizei conlucrării instituționale dintre judecători și avocați în anul 2017.

De asemenea, în Comisia Permanentă s-a decis să se propună Consiliului UNBR continuarea activităților de conlucrare profesională dintre avocați, judecători și procurori potrivit Cartei interprofesionale a judecătorilor, procurorilor și avocaților români, semnată la data de 23 septembrie 2015 și desfășurată, anterior, în raport de conținutul Avizului (2013) 16 al Consiliului Consultativ al Judecătorilor Europeni (CCJE), propunere agreată și de reprezentanții instituțiilor invitate la ședință.

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos conținutul „Raportul privind colaborarea interinstituțională a instanțelor de judecată cu ceilalți parteneri din sistemul judiciar”, astfel cum a fost republicat de către UNBR:

Sursa informației


UNBR. „Raportul privind colaborarea interinstituțională a instanțelor de judecată cu ceilalți parteneri din sistemul judiciar”

UNBR a publicat în data de 18 iulie 2017„Raportul privind colaborarea interinstituțională a instanțelor de judecată cu ceilalți parteneri din sistemul judiciar”întocmit de Inspecția Judiciară – Direcția de Inspecție Judiciară pentru Judecători.

Raportul poate fi consultat mai jos:

Sursa informației

[UPDATE: Republicarea Raportului Inspecției Judiciare a CSM și a Informării transmisă Consiliului UNBR privind conținutul informărilor întocmite de barouri] UNBR. „Raportul privind colaborarea interinstituțională a instanțelor de judecată cu ceilalți parteneri din sistemul judiciar” was last modified: ianuarie 25th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter