[UPDATE: Proiectul a fost transmis către membrii Consiliului Uniunii] UNBR. „Proiectul Regulamentului privind organizarea și funcționarea comisiilor de cenzori din sistemul Uniunii Naționale a Barourilor din România”

25 mai 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 541

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 25 mai 2017: „Proiectul Regulamentului privind organizarea și funcționarea comisiilor de cenzori din sistemul Uniunii Naționale a Barourilor din România” a fost transmis către membrii Consiliului Uniunii

Potrivit comunicatului emis de U.N.B.R., în data de 23 mai 2017, „Proiectul Regulamentului privind organizarea și funcționarea comisiilor de cenzori din sistemul Uniunii Naționale a Barourilor din România” a fost transmis către membrii Consiliului Uniunii pentru a fi examinat în vederea dezbaterii și adoptării în proxima ședință a Consiliului U.N.B.R.

Pentru mai multe informații accesați:

Sursa informației


UNBR a transmis într-un comunicat „Regulamentul privind organizarea și funcționarea comisiilor de cenzori din sistemul Uniunii Naționale a Barourilor din România (U.N.B.R.)”.

Redăm mai jos structura regulamentului:

– Capitolul I: Cadrul general. Principii;
– Capitolul II: Acceptarea și asumarea mandatului;
– Capitolul III: Alegerea cenzorilor. Organizarea Comisiei de Cenzori;
– Capitolul IV: Atribuțiunile cenzorilor;
– Capitolul V: Organizarea și planificarea activității;
– Capitolul VI: Prelucrarea datelor. Întocmirea și prezentarea raportului.

Pentru mai multe informații accesați:

Sursa informației

[UPDATE: Proiectul a fost transmis către membrii Consiliului Uniunii] UNBR. „Proiectul Regulamentului privind organizarea și funcționarea comisiilor de cenzori din sistemul Uniunii Naționale a Barourilor din România” was last modified: mai 26th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter