UNBR. Proiect de Hotărâre a Consiliului UNBR privind modificarea și completarea Regulamentului de organizare și funcționare a UNBR

13 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 212

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul oficial al Uniunii Barourilor din România (www.unbr.ro), s-a publicat Proiectul de Hotărâre a Consiliului UNBR privind modificarea și completarea Regulamentului de organizare a UNBR, funcționare și de desfășurare a ședințelor Consiliului UNBR.

Respectivul proiect de hotărâre se află pe ordinea de zi a ședinței dindata de 23 martie 2019, ora 9:00, astfel, cum a fost stabilită prin Decizia nr. 20-DP-2019 din 11 martie 2019.

Conferintele Video Universul Juridic

Menționăm faptul că sunt prevăzute în respectivul proiect de hotărâre modificarea art. 19 din Regulament, dar și introducerea a două secțiuni Secțiunea a II-a1 („Convocarea și desfășurarea lucrărilor Congresului extraordinar”) și Secțiunea a III-a1 („Desfășurarea ședințelor Consiliului UNBR pentru alegerea organelor de conducere executive ale profesiei la nivel naționalși alegerea Consiliului Casei de Asigurări a Avocaților”).

 

Sursa informației

UNBR. Proiect de Hotărâre a Consiliului UNBR privind modificarea și completarea Regulamentului de organizare și funcționare a UNBR was last modified: martie 13th, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter