UNBR: Precizări privind proiectele de legi aflate în dezbaterea Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru sistematizarea, unificarea și asigurarea stabilității legislative în domeniul justiției

15 nov. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 534
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În data de 14 noiembrie 2017, pe site-ul UNBR (www.unbr.ro), Uniunea a făcut o serie de precizări cu privire la proiectele de legi aflate în dezbaterea Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru sistematizarea, unificarea și asigurarea stabilității legislative în domeniul justiției.

Astfel, pe site-ul Camerei Deputaților (www.cdep.ro) la Secțiunea <Urmărirea procesului legislativ în curs>, în Subsecțiunea <Inițiative legislative înregistrate în 2017> pot fi consultate Propunerile legislative:

– PLX 417/31.10.2017 pentru modificarea și completarea Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciară;
– PLX 418/31.10.2017 pentru modificarea și completarea Legii nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor;
– PLX 419/31.10.2017 pentru modificarea și completarea Legii nr. 317/2004 privind organizarea și funcționarea Consiliului Superior al Magistraturii.

De asemenea, conform acelorași precizări, la aceeași sursă pot fi consultate și Punctul de vedere al Guvernului și Avizul Consiliului Legislativ cu privire la fiecare dintre proiectele de legi sus-menționate aflate în dezbaterea Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru sistematizarea, unificarea și asigurarea stabilității legislative în domeniul justiției.

Sursa informației

UNBR: Precizări privind proiectele de legi aflate în dezbaterea Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru sistematizarea, unificarea și asigurarea stabilității legislative în domeniul justiției was last modified: noiembrie 15th, 2017 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter