UNBR. Platformele de intermediere avocat-client

24 aug. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 229

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit paginii oficiale (www.unbr.ro), UNBR a publicat un comunicat privind aprobarea, de către Comisia Permanentă, a realizării unei platforme de intermediere avocat-client, la nivel instituțional, care să țină seama de cerințele legale și deontologice ale profesiei de avocat.

Astfel, această platformă, față de alte platforme oferite de mediul privat, este gratuită. Nici avocatul, nici clientul, nu vor plăti taxe pentru a intra în legătura. În plus, există garanția unei consultanțe juridice legale, oferite de avocați înscriși în tablou.

De asemenea, aceste servicii oferite avocaților și consumatorilor sunt legale atâta vreme cât respectă legislația profesiei de avocat și Regulamentul (UE) 2019/1150 din 20 iunie 2019 privind promovarea echității și a transparenței pentru întreprinderile utilizatoare de servicii de intermediere online.

Totodată, Regulamentul prevede elaborarea de către furnizorii de platforme a unor coduri de conduită, care să reglementeze sub aspect deontologic participarea utilizatorilor la astfel de platforme, iar la elaborarea codurilor de conduită, ar trebui să se țină seama de caracteristicile specifice ale sectoarelor în cauză.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să urmăriți sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
UNBR. Platformele de intermediere avocat-client was last modified: august 24th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter