UNBR: Organizarea examenului de primire în profesia de avocat (2017)

22 iun. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1.004

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului din data de 21 iunie 2017, UNBR a dat publicității informațiile referitoare la organizarea examenului de primire în profesia de avocat (pentru dobândirea titlului profesional de avocat stagiar) și de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice, sesiunea septembrie 2017.

Vă prezentăm mai jos, spre consultare, Hotârările Consiliului UNBR referitoare la organizarea respectivului examen:

Conferintele lunii noiembrie
”

Hotărârea nr. 242 din 17 iunie 2017 a Consiliului UNBR pentru republicarea în formă consolidată a Regulamentului. Include cadru privind organizarea examenului de primire în profesia de avocat și admitere în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) și de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice.

Hotărârea nr. 243 din 17 iunie 2017 a Consiliului UNBR privind organizarea examenului de primire în profesie (sesiunea septembrie 2017), împreună cu Anexa cuprinzând tematica și bibliografia de examen.

Hotărârea nr. 244 din 17 iunie 2017 a Consiliului UNBR privind repartizarea taxelor încasate la examenul de primire în profesie (sesiunea septembrie 2017)

Sursa informației

UNBR: Organizarea examenului de primire în profesia de avocat (2017) was last modified: iunie 22nd, 2017 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter