UNBR. Ordinea de zi a ședinței Comisiei Permanente din 30 aprilie 2020

28 apr. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 299
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.unbr.ro), marți, 28 aprilie 2020, Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat un comunicat privind punctele cu caracter general de pe ordinea de zi a ședinței Comisiei Permanente din 30 aprilie 2020, care se va desfășura în sistem videoconferință, începând cu ora 12:00:

1. Aprobarea procesului verbal al ședințelor CP din perioada martie-aprilie 2020, în sistem videoconferință;
2. Aprobarea unor ajutoare din Fondul de solidaritate a avocaților (se află și în aplicația „Tabelul de lucrări” aferent prezentei ședinței);
3. Analiza măsurilor necesare susținerii mediului profesional în perioada stării de urgență și cea ulterioară acesteia. Analiza propunerilor Consiliului de administrație al CAA;
4. Diverse.”

La videoconferință sunt invitați să participe și membrii Consiliului CAA.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

 


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
UNBR. Ordinea de zi a ședinței Comisiei Permanente din 30 aprilie 2020 was last modified: aprilie 30th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter