UNBR mulțumește avocaților care au sprijinit luările de poziții privind proiectul de modificare a legii avocaturii

8 iun. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 515
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Comisia Permanenta a UNBR mulțumește tuturor consiliilor barourilor, decanilor și membrilor Consiliului UNBR pentru manifestările de sprijin a poziției adoptate de Comisia Permanenta a UNBR în ședința din 20 mai 2016 în legătură cu campania de dezinformare publică prin care s-a atentat la valorile fundamentale ale statului de drept și ale profesiei de avocat și s-au discreditat principiile apărării prin avocat prin reacția disproporționată a unor autorități publice față de Proiectul de modificare și completare a legislației profesiei de avocat.

Comisia Permanentă a UNBR reafirmă că apărarea profesiei de avocat este de competența exclusivă a organelor profesiei, iar strategia unor astfel de acțiuni trebuie concepută numai de către barouri împreună cu UNBR.

Organizarea oricăror acțiuni de grup în scopul declarat al apărării profesiei de avocat, chiar dacă sunt bine intenționate, pot destabiliza unitatea Corpului profesional și pot produce efecte adverse, mai ales în rândul celor rău intenționați sau dispuși să le distorsioneze, în scopuri destabilizatoare.

Bine și pe deplin informate, doar organele profesiei – Adunările Generale ale Barourilor, Consiliile Barourilor, Decanii Barourilor, Congresul avocaților, Consiliul UNBR, Comisia Permanentă a UNBR, Președintele UNBR – au legitimitatea și datoria de a decide măsurile ce se impun a fi luate!

Comisia Permanentă a UNBR roagă membrii Consiliului UNBR să transmită mulțumiri avocaților care au sprijinit acțiunile sau luările de poziții publice ale organelor profesiei de avocat!

Sursa informației

👍Vezi și: Concluziile întâlnirii Consiliului UNBR cu ministrul justiției privind proiectul de modificare a legii avocaturii

UNBR mulțumește avocaților care au sprijinit luările de poziții privind proiectul de modificare a legii avocaturii was last modified: iunie 8th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter