Masa rotundă „Căi și mijloace de dezvoltare a serviciilor profesionale ale avocaților”

1003       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 20 iunie 2017 Au mai rămas 3 zile până la masa rotundă

Anul acesta masa rotundă va avea ca temă „Căi și mijloace de dezvoltare a serviciilor profesionale ale avocaților” și va fi organizată de UNBR, INPPA și Baroul București, în parteneriat cu Editura Universul Juridic.

Inteligența artificială în materie penală

Evnimentul se va desfășura vineri, 23 iunie 2017, la Sala de festivități a Baroului București, etaj VI, Str. Dr. Dumitru Râureanu nr. 3, Sector 5.


Potrivit comunicatului din data de 3 iunie 2017 UNBR anunță masa rotundă cu tema: „Căi și mijloace de dezvoltare a serviciilor profesionale ale avocaților” organizată de UNBR, INPPA și Baroul București, în parteneriat cu Editura Universul Juridic.

Evnimentul se va desfășura vineri, 23 iunie 2017, la Sala de festivități a Baroului București, etaj VI, Str. Dr. Dumitru Râureanu nr. 3, Sector 5.

Redăm mai jos afișul cu  descrierea evenimentului:

Sursa informației

[UPDATE: Au mai rămas 3 zile] UNBR anunță masa rotundă cu tema: „Căi și mijloace de dezvoltare a serviciilor profesionale ale avocaților” was last modified: iunie 20th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter